Články z Chráněného bydlení sv. Michaela

Jsou jiní. Proto nás můžou obohatit - podpořte Chráněné bydlení sv. Michaela
19. prosince 2019 Aktuality

Jsou jiní. Proto nás můžou obohatit - podpořte Chráněné bydlení sv. Michaela

Zapojte se s námi - poznejte svět lidí s mentálním postižením. Podpořte kampaň Mentální obohacení, do kterého se zapojilo Chráněné bydlení sv. Michaela. Jak? Podívejte se na následující video, sdílejte jej a pomozte tak šířit osvětu o situaci lidí s mentálním postižením.

Zahradu Chráněného bydlení sv. Michaela rozzářily barevné deštníky
2. července 2019 Aktuality

Zahradu Chráněného bydlení sv. Michaela rozzářily barevné deštníky

Zpříjemnit si letní dny a dozvědět se informace o tom, jak vypadá a funguje společné bydlení klientů s mentálním postižením, přišli rodiče a jejich děti na zahradu Chráněného bydlení sv. Michaela v Gorkého ulici. Letní hraní tam pro ně v sobotu 22. června 2019 uspořádala Diecézní charita Brno společně s Nadačním fondem Kometa, který pomáhá rodinám s dětmi trpícími poruchami autistického spektra.

1. března 2018 Aktuality

Zaměstnanci firmy Delikomat finančně podpořili klienty Chráněného bydlení sv. Michaela. Děkujeme!

Každé ráno kolem čtvrt na osm se otevřou dveře Chráněného bydlení sv. Michaela a na chodníku je chvíli živo. Někteří jeho obyvatelé odchází s asistenty směrem k zastávce trolejbusu a loučí se s ostatními, kteří nastupují do dvou aut parkujících před domem. Za chvíli už 9-místný Ford Tourneo a Dacia Logan vyráží směr Líšeň do Denního stacionáře Effeta. Začíná další pracovní den.

27. září 2017 Aktuality

Během Týdne sociálních služeb budou mít brněnské charitní služby otevřeno i pro Vás

Ve středu 4. října a ve čtvrtek 5. října se můžete přijít podívat do brněnských charitních služeb. Zajímají Vás detaily ze života lidí se zdravotním postižením? Navštivte Chráněné bydlení sv. Michaela nebo Denní stacionář Effeta. Chcete vědět, co může Charita nabídnout seniorům, kteří potřebují trvalou péči? Přijďte na Kamennou do Domova pokojného stáří. A jak se mají ženy s dětmi, kterým Charita pomáhá, aby nezůstali na ulici? Přijďte do Domova sv. Markéty. Těšíme se na Vás!

22. srpna 2014 Aktuality

Česká televize natočila dokument o zdravotních klaunech

Podívejte se na zajímavý dokument České televize o práci zdravotních klaunů, pro které se stala jejich práce posláním. Diecézní charita Brno spolupracuje se zdravotními klauny například v Domově pokojného stáří Kamenná.