Koláč pro hospic v Brně

Kolacek s napisem

hospic 3

Domácí hospic sv. Lucie v Brně

Po oznámení lékařské prognózy si Milan přál zemřít doma. Jeho manželka Dana a syn Michal s velkými obavami očekávali následující týdny, kdy mu nebudou umět pomoci. Realita však byla jiná. Díky týmu Domácího hospice sv. Lucie, probíhaly dny v klidu a naprosté důvěře. Pomohla tomu empatie, laskavost a dobrota sester i lékařů, kteří k rodině pravidelně docházeli a doprovázeli až k bezbolestnému, klidnému a smířenému odchodu. Rodina se vyrovnává s jeho odchodem a i v této situaci čerpá energii ze zkušenosti, kterou jim přinesly služby hospice.

Ilustrační foto: Richard Bouda

Podpořte Domácí hospic sv. Lucie a odneste si za odměnu sladký koláč!

2019_Kolac 12

Kde najdete naše stánky 6. října 2021

• ulice Česká od 7:30
  • u Hlavního nádraží od 7:00
  • Stará osada od 6:30
  • Nádraží Královo Pole od 7:00
  • CT Park Špilberk
  • CT Park Ponávka
  • Oncomed

Podpořte hospic online platbou

Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.):

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Podpořte hospic bankovním převodem

číslo sbírkového účtu: 4200065931/6800

variabilní symbol: 121

KH_Brno

Přispět můžete jednorázově nebo opakovaně a dlouhodobě tím, že zadáte trvalý příkaz. Pro vystavení potvrzení o daru, uveďte do zprávy pro příjemce své kontaktní údaje.

Budujeme hospicový tým a hledáme lékaře i sestry

klikni pro více informací

Charitní hospicovou péči podporuje Jihomoravský kraj.