Diecézní charita Brno - Služby Brno

Samostatná zdravotní sestra pro Domácí hospicovou péči

Brno dle dohody výběrové řízení
Kontaktní osoba
Bc. Lucie Vaňková Dis.

vedoucí zařízení
Tel.: 736 529 282 E-mail: lucie.vankova@brno.charita.cz

Domácí hospic sv. Lucie působí na území města již několik let. Zdravotní sestry, které jsou součástí multidisciplinárního týmu, poskytují odbornou paliativní péči klientům, kteří si přáli strávit své poslední chvilky ve svém domově, se svými blízkými.

Pro Domácí hospic sv. Lucie hledáme zdravotní sestru.

Co byste měli o této práci vědět?

• jedná se o zajímavou a smysluplnou práci
  • důležitou součástí naší služby je kontakt a komunikace s blízkými klientů
  • nejste na to sama – jsme přátelský multidisciplinární tým

Kolegyňka terénního domácího hospice říká: „Práce sestry je práce s lidmi a je hodně důležité umět naslouchat jejich potřebám. Naše péče není tolik uspěchaná a pacientům a jejich rodině poskytujeme během ošetření čas a prostor na komunikaci, sdílení, naslouchání. A to je to, co mě na mé práci baví.“ Víc informací najdete na stránkách naší organizace.

Co od nové kolegyně očekáváme?

• kvalifikační předpoklady pro danou práci – všeobecná zdravotní sestra, praktická sestra se zkušeností
  • samostatnost, umět se rozhodnout
  • komunikační dovednosti
  • schopnost pracovat v terénu – pokud nejste aktivní řidič, rádi s tímto pomůžeme formou příspěvku na kondiční jízdy či přímo na řidičský průkaz, využijte této možnosti k obnovení či započatí Vašich řidičských schopností

A co za to nabízíme?

• opravdu smysluplnou práci, kde je vděčnost klienta i jeho rodiny velkou podporou
  • zajímavé platové ohodnocení
  • flexibilní pracovní dobu
  • výborný profesionální kolektiv
  • zajímavé jsou i firemní benefity – služební auto a notebook k dispozici, stravenky, vzdělání aj.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Váháte, protože nevíte, co by Vás čekalo? Nabízíme možnost strávit 2-4 hod s naší sestrou v terénu bez jakéhokoliv závazku, abyste si mohli udělat obrázek o hospicové terénní péči.

Těšíme se na setkání.