Den otevřených dveří Domova sv. Markéty přilákal desítky hostů
22. října 2019 Aktuality

Den otevřených dveří Domova sv. Markéty přilákal desítky hostů

Běžně otevírá své dveře maminkám a dětem, které se ocitly v nouzi a potřebují pomoc a střechu nad hlavou. Ve čtvrtek 17. října 2019 se však azylový dům Domov sv. Markéty ve Staňkově ulici otevřel veřejnosti. Návštěvníci si při příležitosti tradičního dne otevřených dveří mohli prohlédnout celý dům a dozvědět se, co všechno svým klientkám v těžkých životních situacích nabízí.

Návštěvníci měli možnost zjistit více o činnosti Domova sv. Markéty, na hosty čekal také zajímavý program. Mohli si vyrobit plátěnou tašku, nebo se zúčastnit workshopu zaměřeného na výrobu pokrmů ze zdravých a levných potravin. Nechyběla ani výstava výrobků klientek a prezentace historie a současnosti Domova. Rádi jsme Domov i tento program ukázali milé sedmičlenné návštěvě z Gruzie, kteří se do Domova přišli inspirovat.

Jsme rádi, že za námi na návštěvu přišli úředníci, kolegové ze Správy DCHB, z ostatních služeb Charity i z jiných neziskových organizací, budoucí dobrovolníci, naši dárci a sponzoři a přátelé Domova. Děkujeme za milé setkání i za podporu, kterou nám nejen v tento den všichni příznivci Domova věnují.

Velké díky patří všem klientkám, které se ujaly role průvodkyň po Domově a dovolily návštěvníkům nahlédnout i do svých bytů